Besök i Tulsa

Idag körde jag upp till Tulsa för några möten jag hade bokat där. Turen mellan Dallas och Tulsa tar en genom det äkta USA. Man får se allt ifrån pampiga skyskrapor till fallfädiga ruckel som borde rivits för länge sedan.

På motorvägen trängs gamla Ford pickuper med Lexus och Mercedes. Det märks tydligt här att finnans krisen slagit till hårdare på denna sida av Atlanten. Det är den enda folk talar om.

Det var hursomhelst mycket roligt att besöka Tulsa och ORU. Det är en härlig liten stad med trevliga människor. Jag han med att äta lunch på mitt favoritställe. En fantastisk pasta rätt som kallas ”Chicken Alfredo”.

Tillbaka resan till Dallas gick lite väl fort men jag hade tur nog att slippa obehgliga poliskontroller. Kvällen har jag använt till att titta på platsen där Kennefy blev skjuten. Jag tittade också på platsen där konspirationsteoretikerna tror att ”the second gunman” stod.

Imorgon börjar bokmässan. Hoppas vi hittar något spännande.