USA

Först. Ursäkta det oerhört långa uppehållet!

Det är inte alltid helt enkelt att hålla en blogg vid liv. Särskillt inte om man vill försöka hålla sig borta från skvaller och förtal, vilket jag strävar efter till skillnad från andra bloggare…

Är i USA just nu för en bokmässa i Dallas. Jag har inte kommit så långt som till Dallas ännu utan sitter just nu på en härlig restaurang på Chicago O´Hare. Jag har precis tryckt i mig en äkta ”10 dollar burger”. De är svåra att hitta hemma i svedala men här finns de överallt.

Jag gillar verkligen USA. Det är något speciellt med detta land. Svårt att sätta fingret på det men det är en härlig atmosfär som jag inte kan få nog utav.

Under min ”bloggfasta” dök det upp lite komiska rykten på andra bloggar. Min kusin John tex släppte nyheten att Världen Idag skulle få en katolsk chefredaktör. Nu blev det ju inte så… Vissa bloggar verkar inte ta detta med källkritik på så stort allvar vilket kan vara bra att ha i bakhuvudet när man läser.

Hursomhelst… Jag hoppas nu kunna hålla denna blogg vid liv ett litet tag till. Men vi får se.

Jag hade tänkt avsluta med ett citat jag fick från en kolllega, Magnus Dahlberg, men nu hittar jag det inte. Det var typ:

”Bakom varje nyfödd Twittrare finns en övergiven blogg som ropar: Du kan skriva 140 tecken även här!”