Julhandeln avklarad

Jag sprang runt på stan idag för att få all julhandel avklarad. I vanlig ordning (eller kanske Tradition 😉 ) så är jag ute i sista minuten. Det var då mycket trevligt att se att jag inte var ensam om att vara ute i sista minuten, det verkar som resten av Uppsala också gillar att handla den 22:a. Finanskrisen gick inte att skåda så långt ögat nådde. I en butik, där man använde nummerlappar, var det 70 personer före mig i kö.

På gågatan sprang jag ihop med min pappa och min lillebror. Vi kom alla från varsit håll och träffades av en händelse utanför Celsius huset. Benjamin, min lillebror, hade jag inte träffat på några månader då han bor i Wales så det var trevligt.

Nu är dock alla julklappar inköpta och huset är städat och klart. Snart kanske julfriden kan infinna sig också…

God Jul på er!