Från Sal 4 på avd 70D

I söndags kväll ca 2030 så var jag med om en olycka. Jag åkte i diket med en fyrhjuling. I en kurva fick jag sladd och körde ner i diket. Jag flög några meter och landade 50 cm från ett stort träd. Först ränkte jag att allt gått väl men då såg jag min arm. Vänster underarm var böjd i ca 70 grader och enormt svullen.

Min fru (som hade sagt åt mig att köra försiktigt) fick skicka iväg barnen och kom sedan springande. Då hade redan grannarna ringt 112. Ambulansen kom och det var mycket trevliga och snälla personer. Eftersom det klassades som en mc-olycka fick jag krage och spineboard. Och mycket morfin.

Igår opererades armen och just nu hr jag två metallbrickor samt 12 skruvar i armen. Läkaren sa att operationen gick bra och jag kommer få tillbaka full rörlighet i armen. Just nu har jag lite ont men annars mår jag bra.

Jag vill tacka alla i personalen på sjukhuset samt alla på jobbet som bett för mig!

Om någon är intresserad så kommer hela operationen att sändas på TV3. Vet inte när men jag återkommer om detta.

Jag har nu på morgonen läst Dagens artikel om Livets Ords ekonomi. Mycket rolig läsning. Här har Jaktlund verkligen gjort ett bra jobb!